Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Velkommen til vores hjemmeside. Når du besøger en hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som vi kan bruge til at forbedre vores indhold. F.eks er det interessant for os at følge med i, hvilke sider på vores hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller os noget om, hvilke emner vores potentielle kunder er mest interesseret i.

 

Nedenfor fortæller vi lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at vi prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på vores hjemmeside, så vi bedre kan målrette vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores hjemmeside.

 

Vedr. Cookies

Vores hjemmeside anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Woopra o.lign.

 

Vedr. personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi (eller nogle af dem, vi benytter til den slags, f.eks Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af vores indhold.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail.

Sikkerhed

Vi har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet og geografisk placering videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: dfr@danskfirmarevision.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

 

Dansk Firma Revision

Kirkebjerg Allé 86, 1. tv.

2605 Brøndby

 

Tlf.: 43 99 22 55

Email: dfr@danskfirmarevision.dk

 

Dansk Firma Revision

Kirkebjerg Allé 86

2605 Brøndby

 

TLF: 43 99 22 55

E-mail: dfr@danskfirmarevision.dk